Mange av oss er allergiske mot enkelte matvarer – i mange tilfeller kan allergiske reaksjoner føre anafylaktisk sjokk og det er derfor viktig for deg som er allergisk å gå nøye gjennom listen under for å finne det som du er allergisk mot. Alle rettene på vår meny er merket ved siden av retten.
Many people are allergic against foodproducts. Eating food that contains allergens can in many cases lead to anaphylactic shock. It is important that you as our customer read thoroughly through the allergens below to find what you are allergic to and memorize the number. All of our dishes on the menu are marked with the symbols if any of the allergens are present.
- Egg
- Hvete/gluten
- Lupin
- Soya/Soy
- Sesamfrø/sesame
- Nøtter/Nuts
- Melk/Diary
- Sitrus/Citrus
- Fisk/Fish
- Skalldyr/Shellfish
- Bløtdyr/Molluscs
- Selleri/Celery
- Sennep/Mustard
- Sulfitt/Sulfite
- Sopp/Mushroom
- Mais/Corn